Aartsengel Rafael en zijn helende engelen


TitelAartsengel Rafael en zijn helende engelen
AuteurAnnelies Hoornik
ISBN9789079995110
UitgeverAngelo
TaalNederlands
Prijs18.50

BeoordelingAartsengel Rafael en zijn helende engelen

Omschrijving:


Rafael en zijn helende engelen is de kado CD die tijdens Dutch Angel Day 2010 uitgereikt werd ter ondersteuning van de dag.
Om het voor iedereen toegankelijk te maken is er een een track met uitleg voor iedereen die de cd naderhand koopt.
 
Na de uitleg zijn er diverse tracks met energiewerk die je samen met de Engelen doet om alle aspecten van je menselijk bestaan te helen. Of het nu om emoties, karma, lichamelijke klachten of zich steeds herhalende situaties gaat.
 
De eerste track geeft kort uitleg voordat de helende tracks beginnen Track twee is gericht op ontspanning op fysiek niveau, waardoor stress verminderd en lichamelijke heling makkelijker wordt.
 
In track 3 ga je in een bootje vis een rivier een grot in waar je van Aartsengel Rafael een heling krijgt voor emotionele zaken. Zijn helende engelen zijn hier natuurlijk ook bij aanwezig. Deze track is bijzonder rustgevend en zelf vind ik deze erg prettig om te gebruiken.
 
Track 4 is waar je samen met Aartsengel Rafael werkt aan gedachten patronen en dogma's die je in je dagelijkse leven storen en verhinderen gelukkig te zijn en je zieledoelen volledig te leven. Mentale heling kan dan veel oplossen waardoor je een stuk prettiger in het leven staat.
 
Met track 5 heel je problemen die blijven terugkeren en waar je geen logische verklaring voor hebt in dit leven. Samen met Aartsengel Rafael ga je naar een vorig leven waar de oorsprong van je probleem ligt. Samen bekijk je de situatie en de Aartsengel zal je nog extra inzichten geven zodat je het helemaal los kunt laten. Dat levert dan een diepgaande heling op waardoor je huidige leven veranderd.
 
1. Introductie (2:46)
2. Ontspannen en Heling (11:58)
3. Emotionele Heling (13:03)
4. Mentale Heling (10:36)
5. Karmische Heling (14:37)
 
Wil je nu direct met deze cd aan de slag, koop hem dan als download voor € 9,99