Gert Evers

Gert Evers heeft twee ingenieursdiploma’s, en een postgraduaat in bedrijfsadministratie. Ook beroepsmatig is hij werkzaam in een “harde” sector, waarbij cijfers zijn dag domineren.

 

Maar om dat stressvolle werkleven tegengewicht te geven, en alzo zijn leven meer te verrijken, oefent Gert hobbymatig verschillende activiteiten uit die zich in een “zachtere” en meer creatieve sfeer situeren.  Daarbij horen fotograferen, reizen, lezen over de meest uiteenlopende onderwerpen, en af en toe ook schrijven.

 

Zijn interessegebieden bevinden zich zowel in exacte wetenschappen enerzijds, als in humane wetenschappen anderzijds. En het zijn eerder de raakpunten tussen die twee – en niet slechts hun contrasten – die Gert fascineren.

 

Raakpunten tussen natuurkunde en filosofie bijvoorbeeld, hebben Gert aangezet zijn boek “Geluk hebben is een Lifestyle” te schrijven. Want naast het bestaan van een natuurkundige chaos en onbepaaldheid, bestaat er ook een bepaaldheid – een hogere macht – die ons kan assisteren om geluk te hebben, mits we de juiste attitude aan de dag leggen.

 

Bij het schrijven van dit boek heeft Gert zich geïnspireerd in eigen levenservaring, in gesprekken met vrienden, en heeft hij syntheses gecreëerd tussen verschillende reeds bestaande theorieën.

 

Gert heeft gestudeerd, gewoond en gewerkt in verschillende landen – voornamelijk België, Nederland, Spanje, Brazilië en Argentinië. Deze achtergrond beschouwt hij als een voorrecht, en als een verruiming van zijn denkwereld.

Gert Evers

Titels

AuteurISBNTitelPrijs
Gert Evers9789079995387Geluk hebben is een lifestyle€ 17.50