Rachael Jayne Groover

Rachael Jayne Groover is een gevestigd zangeres en songwriter uit Australië, zij was bijzonder gefascineerd door hoe sommige artiesten een geweldige podium aanwezigheid hadden, terwijl anderen, die mogelijk technisch brilliant waren, dat niet hadden. Ze realiseerde zich dat iedereen de kern ingrediënten kan leren die door de "podium aanwezigheid" een artiest op laat vallen, en anderen inspireert in elke situatie.

 

Ze overwon haar podium angst en grote angst voor afwijzing en werd een prijswinnende vocaliste. Ze beëindigde haar zang carrière met een live optreden voor 40.000 mensen, voordat ze de sprong maakte en in Amnerika is gaan wonen om daar een inspirerende spreker te worden en een trainer voor persoonlijke groei.


Ze reist nu de wereld rond om vrouwen te leren hun persoonlijke aanwezigheid, hun vrouwelijke energie en hun vocale kracht te vertroten, zodat ze elke kamer binnen kunnen lopen en gezien en gehoord worden op de manier die ze willen.

 

Ze heeft The Art of Feminine Presence workshops ontwikkeld die wereldwijd aangeboden worden. In Nederland zijn momenteel 15 trainers actief die deze workshops aanbieden.  Ze is de oprichtster van The YIN Project en het Feminine Spirituality and Leadership Institute - initiatieven die met vrouwen werken met betrekking tot intieme relaties, leiderschap en het verschuiven van globaal bewustzijn.

 

Rachael Jayne Groover auteur bij Uitgeverij Angelo

 

Titels

AuteurISBNTitelPrijs
Rachael Jayne Groover9789079995318Krachtig en vrouwelijk€ 19.99